Read

Blog

Cele mai întâlnite 10 scopuri pentru care să folosești panourile digitale

În articolele anterioare am vorbit despre ce este digital signage, am oferit exemple de campanii DOOH și am văzut cum pot fi ele create. De asemenea, am prezentat cele mai întâlnite tipuri de digital signage și componentele acestuia. Vrem să vă reamintim că digital signage (semnalizarea digitală) se referă la toate tehnologiile de afișare, de … Continue reading “Cele mai întâlnite 10 scopuri pentru care să folosești panourile digitale”

Admin
Posted by Admin
October 7, 2022
Read Story

Tipuri de digital signage

În articolul trecut am vorbit despre ce este digital signage și care sunt componentele sale. Am intrat și în câteva detalii tehnice, ca să vă ajutăm să înțelegeți cât mai bine ce include acest concept. Astăzi, continuând discuția de data trecută (poți citi articolul aici), ne-ar plăcea să vorbim despre tipuri de digital signage și … Continue reading “Tipuri de digital signage”

Admin
Posted by Admin
September 23, 2022
Read Story

Ce este digital signage?

Am vorbit până acum despre ce înseamnă DOOH (poți citi articolul aici) și OOH, despre campaniile DOOH, despre cum pot fi ele create și optimizate, în funcție de anumiți parametri, am vorbit despre creativitate și am văzut și exemple de campanii digitale outdoor pentru diferite branduri. Găsești aici un articol despre optimizarea campaniilor DOOH în … Continue reading “Ce este digital signage?”

Admin
Posted by Admin
September 9, 2022
Read Story

Creativitatea în campaniile DOOH

În acele țări în care este un lucru des întâlnit ca brandurile să apeleze la publicitate stradală digitală, există un concept numit “dynamic creative” (creativitate dinamică). Acest concept se referă la folosirea datelor, astfel încât livrarea conținutului ce se dorește a fi transmis de către branduri, sub diferite forme (video, audio, imagine, text sau o … Continue reading “Creativitatea în campaniile DOOH”

Admin
Posted by Admin
August 26, 2022
Read Story

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. For more info check our Privacy Policy.

Okay